tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kisoja, treeniä ja näyttelyssäkin käyty!

Meillä oli jokseenkin tapahtumarikas kisareissu. Matkalla meidän herra Vito päätti hajota, onneksi meille matkustajille ei käynyt kuinkaan. Saatiin nopeesti toinen auto paikalle ja matka jatkui. Kisapaikalle päästiin mutta aavistuksen liian myöhään, ensimmäinen startti kolmesta siis ehti loppua. Mutta seuraavalle sitten. Se menikin ihan hienosti. Tosin mikasin lähdön kun en tarkistanut missä asennossa Mila siellä oli mutta rata mentiin silti kuulevilla korvilla. Eli ensimmäinen LUVA kakkosissa ja sijoituskin oli 2.
Meille toinen rata ei mennyt mun osalta ihan nappiin. Sain Milan kuitenkin istumaan ennen lupaa lähteä.
Saan jopa Milan käännettyä ansaputkelta mutta jostain syystä annan sen kuitenkin heti sinne mennä kun en tee mitään. :( Menen kokeilemaan vaikeaa keppivientiä ja se onnistuu hyvin mutta jätän loppu radan ohjaamatta, todella typerää!
Reissu oli kiva ja meillä oli ihana varahuoltaja mukana ja Milan paras kaverikin matkusti mukana häkin toisessa puoliskossa.

Heti maanantaina mentiin Homeetalle treenaamaan hyppäriharkkaa. Päätin kokeilla irtoamista ja se onnistuikin vasoin mun ajatuksia. Tehtiin kaksi nollaa ja lopetin siihen. Tässä ei vielä harkoissa olla onnistuttu joten oli hyvä fiilis. Kepit tein ennen autoon viemistä. Koira autoon välillä..
Seuraavalla kierroksella harjoiteltiin muutama takaaleikkaus ja kun siinäkään ei ole ongelmaa, ainakaan tässä harkassa, saa Mila kirmailla sitten laina kartturin kanssa. Heillä oli oikein hienoa menoa! Kiitos!
Lopuksi vielä yhtä kolmosten kisaradan alkua kun se oli ollut vaikea monille ja niin oli meillekkin, aika monta yritystä tehtiin että saatiin se läpi.. (kuvat Johanna Kiviharju)
Seuraavana päivänä oli Milan hieronta ja huilia jatkui kunnes lähdettiin Turkuun, Elinan yksärille. Siellä on niin ihana juosta, pohja on loistava samoin kouluttaja.
Pessimisti ei pety, eiku pessimisti juoksee tutustumatta! ;) Tutustuttiin ehkä taas liian lyhyeen pätkään, ehkä jo ensikerralla uskon että meidän on mahdollista päästä ainakin sinne esteelle numero 29..
Nyt pitäisi oikeasti alkaa harjoittelemaan ensinnäkin pitkiä ratoja. Sellasta 25-30 estettä.
Ja sitä okseria vaikkei siinä ongelmia ollutkaan. Ja uusia juttuja pitää harjoitella myös että jäisivät selkärankaan. Oli loistava päivä. Näitä reissuja olis kiva tehdä enemmänkin.
Tässä muutama pätkä.

Sitten mentiin taas huilipäivän jälkeen kisoihin, kisapaikan pohja oli mulle pettymys, samoin odottelu/lähtö tilan ahtaus.
Ensimmäinen rata oli ihan hyvä, kielto putkelta ja rima tippuu ennen puomia. Toinen olikin niin pohja noteeraus multa! Yksi hyvä pätkä onneksi oli mutta silti mokaan lopussa, "unohdan" koiran Aalle ja se "karkaa" mun perään sieltä.. Harmittaa, mentiin heti lämppä esteille korjaamaan ja siellä karkas mutta toisella pysyi hyvin. Itse syytöksissä menikin se ilta..

Sitten oli vielä näyttely reissukin. Auto täyteen koiria ja matkaan. Matkat sujui nopeasti ja turvallisesti.
Ensin meni Mila. Mari esitti ensimmäistä kertaa Milan ja sai sen vissiin juoksemaan tarvittavan määrän hyviä askelia koska Mila oli ainoa ERI nartuissa ja sai siis SERTin ja oli VSP! Mun mielestä parasta mitä näyttelyistä voi voittaa! Superia! En ollut todellakaan tähän varautunut..
Sitten se päivän jännittävin osuus, ensikertalaiset.. Maija, Taika ja Johanna. :)
Hienosti nekin meni, Maija ERI2 ja Taika EH ja sen myötä sitten valioitui hyppyvalioksi! Onnea!
(kuva: Johanna Kiviharju)
1 kommentti: