keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Treenattavaa on vaikka kuin paljon..

Jos tekis listan se olis aika pitkä. Keppikulmia pitäis kovasti harjoitella, eteenkin avokulmat on osoittautunut epävarmoiksi, suorastaan osaamattomiksi. Samoin suora kepeilletulo aiheuttaa usein treeneissä ekan välin ohituksen. Keppei treeniä eilen.
Sitten keinun päähänjuoksemista pitäis varmaan vahvistaa koska keinu on liian hidas.
Sylkkää ollaan harjoiteltu lisää, vauhtia kun otetaan ei tuu enää ohjaukseen, huutaa vaan ja hyppää omineen minne sattu. Samoin poispäin käännös, käteen ei meina tulla sitte millään jos tulee muistaa kiljua aina ja melko kovaa.
Mutta se suurin ongelma on puomin viimisen askeleen hitaus. Voi itku, tätä oon pohtinnu ja yrittänny korjata mutta.. Mila siis juoksee hyvin ihan reunalle mutta se tassujen maahan laitto tapahtuu vasta kun minä olen juossut ohi. :( Harmittaa! 
Onneksi ensi maanataina meillä on edessä kauan odotettu reissu, Turkkuseen, agilityosaamisen keskittymään.. :) Tätä on niin odotettu!

Vauhtia ei pienestä koirasta puutu se menee aina melko lailla lujaa. Milan mielestä parasta olisi jos en koko ajan olisi vaatimassa ja hän sais kaikessa rauhassa painella menemään reikäpäänä.. 

Kisat, voi että.. Eka startti menee usein siihen että pakka hajoaa. Usein koiralla ensin mutta  välillä myös mulla. Koira on ok kisapaikoilla kunnes kuulee kuulutukset sen jälkeen se on aika lailla rasittava :)
Toinen paha ongelma kisoissa on kun minä halvaannun virheeseen, ohjaus loppuu ja halu päästä maaliin häviää. Tätä on kovasti työstetty jo treeneissä mutta se pitäis saada kisoihinkin. Kisat hesassa, voi voi!

Milalla on nyt tulevaisuudessa paljon rataharkkaa, tosi paljon. Tämä on jotenkin aina jäänyt vähemmälle ja nyt se kostautuu siinä ettei kestä pää pitkissä radoissa. Mutta tärkein että tiedostaa ongelmat ja puuttuu niihin. Tai ainakin yritetään tiedostaa ja puuttua ;)

Seuraavat kisat on Masalan kuplahallilla parin viikon päästä mutta ennen sitä..
Sinne Turkuun Elinan oppiin, parhautta! :)

1 kommentti: