keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Treenireissu Turkuun


Me päästiin vihdoin kauan odotetulle Elinan yksityistunnille. Kyllä halli oli hieno kaikin puolin, voikun täällä kotkassakin olisi tuollainen halli ja oma Elina :)
Rataa kun katselin matkalla alkoi jännittämään kovasti, niin monta semmosta kohtaa jotka tiesin meille todella haasteellisiksi. En ymmärrä miksi sitä jännittää kun just hyvä että on niitä haasteellisia juttuja. Mila olikin yllättävän hyvin kuulolla tai sitten se auttaa kun joku huutaa mulle neuvoja matkalla. Saatiin monta hyvää pätkää tehtyä ja lopuksi 28 estettä ei ihan nollana mutta melkein. Saatiin myös vinkkejä puomiin ja niitä harjoituksia nyt tehdään ennen seuraavaa reissua joka on ensikuun lopussa.
Mahtavalla fiilis jäi. Kiitos! Muutama pätkä videolla.

Tänään mentiin hallille tekemään alkua Elinan radasta mutta sehän ei mennytkään sitten niin helpolla. Joko en yritä tarpeeksi tai sitten se oikeasti on vaan vaikea kohta. Sivuirrotus toimii oikein loistavasti, samoin päällejuoksu mut ristiin hyppääminen omineen, ei irtoa :( nyt oon videota tuijottan ja ihmetelly ja nyt vielä Johannakin joutuu sen tarkkailemaan. Mikä siinä on pielessä vai onko se vaan opiskeltava ihan kantapäänkautta että opittaisiin.. Vääränpään putkenohituskin toimii ihan todella hienosti kunhan minä olen ajoissa. Tästä oon niin onnellinen kun sinne väärään se sujahti ennen joka kerta.
Muutama puomi ja Aa, ihan kivasti se meni. :)

Nyt on treenimotivaatiota vaikka kuin paljon ja harkattavaakin. Eli hallille se matka käy taas kovin pian. :)

Pakko jakaa myös tämä..
Mila, hullun huvit. Tätä se jaksais vaikka ja kuin. Sitkeä pikkumusta. <3

Sylkkäri ollut kovassa treenissä viimeaikoina eikä ole ollut turhaa huomasin sen maanantaina Turussa.
Mila kääntyi usein väärin sylkässä ni ollaan nyt tehotreenattu käännöksiä pallon kanssa. Enää ei ole kääntynyt mua vastaan vaan aina ulkokautta.. Käännös harkkaa pallolla

Tottistakin ollaan muutama kerta tehty viikon sisällä, Mila on ihan itsestään oppinut seuraamaan :D Hassu koira! Nyt yritetään myös suunnata treenejä tähänkin jotta se BH saataisiin joskus suoritettua.

Muutama temppukin on harjoiteltu joista tuo jalkojen pujottelu on oikein hauskaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti