sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kisoissa..

Aamulla kun kello soi 4.15 en taas ollut varma onko tässä mitään järkeä ;) Mutta kuka haluiskaan nukkua sunnuntaiaamuna sen pidempään :)
Joten matka Masalan suuntaan ja Milalle uuteen halliin. 
En ole varma aiheuttiko se suuri metelin määrä joka nostaa Milan kierrokset huimiin vai ne lämppä esteillä Milaa haistelemaan tulleet koirat että lähdöt meni ihan pieleen. (Mila siis odotti alkua yksin johon laskettiin kaksi bortsua haistelemaan sitä MURR!! vaikka Mila siinä pysyi eikä mitään ihmeellistä tapahtun silti mua ärsyttää tuommonen huolimattomuus!) 
Mila on normisti nyt pysyn lähdöissä mutta tänään ei, ekan vielä kannustin karkaamaan kun annoin sen jatkaa matkaa vaikka omineen sieltä lähtikin tulemaan, toisella se ehti ekalle rimalle asti mutta sain pään pidettyä ja vaadin sitä istumaan ennen kun annoin sen tulla.
Ihmeen kauan päästiin kuitenkin menemään ennen virhettä vaikka lähdöt ei olleet hyviä. Ekalla ei irtoa muurille (onkohan muuri epävarma este Milalle vai sattumaa, kaksissa kisoissa ei ole irronnut kun toisella vasta) kielto ja korjatessa alkaa se sen huutaminen siitä esteenkautta puoleenväliin keppejä.. keppien jälkeen ylimääräinen estekin tehdään eikä mene puomille vaikka periaatteessa olis ollu helppo, oliskohan ollut helpompi jos olisin vaihtanut puolta sinne missä ei ollut putkea houkuttimena, omasta mielestä ajoissa kuitenkin annoin kiipee käskyn mutta matka oli tosi lyhyt ja putki aina niin mieluinen..
Keinu oli kuitenkin hyvä ja kontaktit et oli siellä hyvääkin..
Toinen rata tiesin että jotain sen ekan putken jälkeen tarvis tehdä mutta kaikki ajatukset hävis siihen lähtöhässäkkään :( joten hyppää vinosti ja nenä vie vika esteelle. Keppikulmakin on vaikea avokulma (josta meillä on ollut ja tulee olemaan sulkeisia paljon) vien Milan liian päähän ja aloittaa väärin tämä oli totaalinen oma vika ja suututti että niin epäluotettavasti vein sen sinne. Mutta siitä maaliin ilman virheitä, kontaktitkin toimi, oon ihan tyytyväinen.
Paitsi.. Ne lähdöt pilaa kyllä kaikki fiilikset, nyt möllikisoihin kokeilemaan ja jos ei muuta sitten pilataan muutama kisarata mutta minähän sen palautan jos omineen lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti